Turta dulce de Sibiu, cu portocale și ciocolată

Povestea turtei continuă cu Turta dulce de Sibiu, cu portocale și ciocolată, un produs care conține ingrediente de cea mai bună calitate și o cantitate mai redusă de zahăr, comparativ cu alte produse similare, datorită glazurii inovative. Prin lansarea acestui produs, S.C. Amylon S.A. continuă misiunea de o însemnătate deosebită pe care o are în ceea ce privește fabricarea de produse tradiționale, adaptate gusturilor consumatorilor săi.

Turta dulce de Sibiu, cu portocale și ciocolată se menține proaspătă și gustoasă o perioadă îndelungată de timp și are un gust deosebit datorită combinației ingredientelor folosite: coajă confiată de portocale (4%), ciocolată neagră (2%), scorțișoară și sirop de caramel.

Exigențele celor apreciază acest tip de produs vor fi pe deplin satisfăcute, indiferent de perioada în care ne aflăm, Turta dulce de Sibiu, cu portocale și ciocolată fiind un produs de post, potrivit întregii familii.

Consumatorii de turtă dulce pot găsi Turta dulce de Sibiu, cu portocale și ciocolată, alături de celelalte produse din gamă, în marile rețele de magazine, precum și în majoritatea magazinelor de cartier.

Social-Network-Facebook-iconlogo vectorial Boromir