Halva din floarea-soarelui, cu merișoare și cacao

Pentru a continua tradiția care a consacrat brand-ul Feleacul, în ceea ce privește producția de halva, și pentru a satisface pe deplin cele mai exigente gusturi de odinioară, S.C. Amylon S.A. a creat Halvaua din floarea-soarelui, cu merișoare și cacao. Este un produs în compoziția căruia s-au păstrat ingredientele de bază și conținutul de peste 55% semințe de floarea-soarelui, atent selecționate în etape, utilizându-se doar cele care îndeplinesc condiții de calitate superioară.

Prin adaosul de merișoare și de cacao, am realizat un produs cu tradiție, transpus într-o idee nouă, pe care ne dorim să-l transmitem și generațiilor viitoare. Merișoarele au cel mai mare conținut de antioxidanți dintre toate fructele comune, împiedică dezvoltarea bolilor cronice (cu precădere a celor vasculare) și previn infecțiile și conțin acizi (citric, lactic), proteine, vitamine (A, B1, B2, B3, C și E), uleiuri și săruri minerale. Halvaua Feleacul este 100% vegetală și nu conține adaos de grăsimi hidrogenate

Halvaua din floarea-soarelui, cu merișoare și cacao satisface gusturile tuturor categoriilor de consumatori, în orice perioadă a anului, inclusiv în timpul postului, fiind ideal pentru a fi consumat de întreaga familie.

Cei care preferă Halvaua Feleacul, cu merișoare și cacao, o pot achiziționa din marile rețele comerciale, precum și din cea mai mare parte a magazinelor de cartier.

Social-Network-Facebook-iconlogo vectorial Feleacul